Vilkår og betingelser

Når du handler hos FDF Gug, skal du være indforstået med nedenstående handelsvilkår. Vilkårene er gældende efter dansk lovgivning og har til formål at sikre dig, som forbuger. Har du spørgsmål vedrørende vilkårene, er du velkommen til at kontakte os.

1. Salgs- og leveringsbetingelser

Alle nedenstående handelsbetingelser gælder for alle leverancer fra FDF Gug, medmindre andre aftaler mellem dig som køber og FDF Gug er indgået.

Leveringen finder sted i det øjeblik, hvor varen udleveres eller afsendes. Det gælder for alle ydelserne, at leveringen sker samtidig med at bestillingen gennemføres.

2. Reklamation

Er der fejl eller mangler ved en fysisk vare, der er leveret af FDF Gug, bedes du kontakte os hurtigst muligt. Du har i den forbindelse pligt til at beskrive og fremvise den fejl eller mangel, der er tale om.

Ifølge købeloven har du to års reklamationsfrist fra den dag, du modtager varen. Reklamationsretten gælder kun, hvis du har brugt varen på almindelig forsvarlig vis og ikke selv har forvoldt skade på varen eller har anvendt den fejlagtigt. Du skal sende din reklamation til os i rimelig tid, efter at du har konstateret fejlen eller manglen. I praksis vil det almindeligvis sige inden for en måned. I tilfælde af fejl og mangler på en fysisk vare, betaler FDF Gug returportoen.

Er der fejl eller mangler ved en ydelse leveret af FDF Gug, bedes du kontakte os på skrift hurtigst muligt. Du har i den forbindelse pligt til at beskrive, hvilken fejl eller mangel, der er tale om. Du skal sende din reklamation i rimelig tid, efter du har konstateret fejlen eller manglen. I praksis vil det almindeligvis sige inden for 10 dage efter afslutningen af ydelsen.

3. Priser og betaling

Alle priser hos FDF Gug er angivet nederst på denne side. Priserne indeholder ikke moms, da FDF Gug som forening ikke er momspligtig. Betalingen finder sted i det øjeblik at varen og/eller ydelsen leveres, hvilket er samtidig med at bestillingen gennemføres.

4. Betalingssikkerhed

Når du betaler med betalings- eller kreditkort, skal du indtaste dit kortnummer, udløbsdato og den tre-cifrede kontrolkode, som står bag på kortet. Disse data bliver ikke opbevaret hos FDF Gug og uvedkommende har ikke adgang til dine kortdata. De bliver straks krypteret og sendt direkte til PBS(Pengeinstitutternes Betalingsservice) via en sikker SSL-forbindelse (Secure Sockets Layer), Det er udelukkende PBS, der kan afkode og læse dine krypterede kortoplysninger.

5. Fortrydelsesret

I henhold til Lov om visse forbrugeraftaler §17, har du 14 dages fortrydelsesret. Jf. Lov om visse forbrugeraftaler §17, stk. 2 jf. §9 stk 2 nr. 2a, gælder fortrydelsesretten dog ikke for følgende:

Køb af arrangementer, tur og lejre med fastsat afviklingstid.
Periodebestemt leje af lejre og lokaler.

6. Forbehold

FDF Gug tager forbehold for udsolgte varer, prisændringer og eventuelle fejl på hjemmesiden, herunder også dato og tidsfejl i arrangementer, ture, lejre samt oplysninger om ledige perioder på lejre og i lokaler.

7. Sikkerhed og ansvar

Når du bestiller varer og ydelser hos FDF Gug, skal du indtaste dit navn, adresse på modtageren/brugeren af varen/ydelsen. Ellers kan vi ikke ekspedere din ordre. Oplysningerne opbevares hos FDF Gug, men vil ikke blive solgt, udlejet eller på anden måde videregivet til andre.

FDF Gug henvender sig også til personer under 18 år, men for at handle hos FDF Gug skal du være fyldt 18 år, og indforstået med ovenstående handelsbetingelser. Det betyder, at køb af ydelser eller varer skal gennemføres af dine forældre/værge, hvis du er under 18 år.

Det er sikkert at bruge betalingskort på internettet. Når du anvender betalingskort, bliver de indtastede kontooplysninger krypteret og sendt via en sikker SSL-forbindelse til PBS. PBS gennemfører din betaling, og er de eneste, der kan afkode og se dine data.

8. Butikken drives af

FDF Gug
Byplanvej 101
DK-9210 Aalborg SØ
Tlf.: +45 98 14 34 04
Email: info@fdfgug.dk
CVR-nr.: 32 17 71 23

9. Prisliste

Alle priser i er i danske kroner (DKK).

 • Lejepriser for Elveren:
  • Hytteleje – uge: 7.000 kr.
  • Hytteleje – kort uge (man-fre): 5.500 kr.
  • Hytteleje – weekend: 3.300 kr.
  • Hytteleje – 1. døgn: 2.700 kr.
  • Hytteleje – Efterfølgende døgn: 1000 kr.
  • Slutrengøring: 800 kr.
 • Kontingent: 300 kr.